Autor Subiect: Asociatia Furnizorilor - discutie  (Citit de 8053 ori)

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3476
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
Asociatia Furnizorilor - discutie
« : Februarie 09, 2008, 09:04:23 pm »
Cu regret, retrag acceptul de principiu dat anterior.
O seara buna
« Ultima Modificare: Februarie 09, 2008, 10:30:04 pm de Cosmin Neagu »

stardust

• Vizitator
Asociatia Furnizorilor - inscriere
« Răspuns #1 : Februarie 09, 2008, 09:30:28 pm »
APTI, ma rog Bogdan Manolea si-a castigat respectul bine-cuvenit de mult timp, nu cred ca este cazul sa se sublinieze. Bogdan este unul din oamenii care ajuta fara sa ceara nimic la schimb si fara interes, am vazut-o in N cazuri, l-am recomandat in N cazuri.

Totusi, nu inteleg care e scopul acestei asociatii. Sa faca o lista cu cei care au platit sau ce? Adica daca un gigant in hosting sa zicem Xnet nu se baga, nu il mai face gigant? Sau nu il mai face provider? Sau... care e avantajul sau scopul constructiv?

N-am vazut nimic constructiv pana acum in Romania in materie de hosting facut intr-un "consortiu"(fie el de persoane fizice), si in general in locurile unde interesul poarta fesul nu iese nimic, mai ales in Romania, feel free to prove it wrong. Dar pe forum aici se poate vedea ce s-a "construit" in aceasta comunitate. Un loc de spurcat un provider sau altul care s-a bagat in discutie, moderat cu sfintenie ca anumite firme totusi sa nu fie spurcate, ca vezi doamne pentru ele nu exista un suport pentru ce se spune.

Repet, Bogdan ajuta cat poate si din cate stiu pe oricine, deja.

Acord semnat de comportament etic? Pai la ce etica te astepti cand se incalca legile in flagrant cu reclama mincinoasa, concurenta neloiala etc DEJA?

Si link in partea superioara a forumului ca sa vina lumea din Google cautand numele firmei, sa vada cum altii isi bat joc fara a avea un suport de o firma si alta pe aici? Yea, right...

Sau ca sa te folosesti de APTI sa va faceti putina reclama? Asta se poate... Din pacate probabil Bogdan nu o sa isi dea seama pentru ca mereu incearca sa faca ceea ce pare constructiv sau care ajuta pe cineva.

Tomoiaga

• Webmaster
  • Mesaje postate: 921
    • Vezi Profilul
    • http://elvsoft.com
« Răspuns #2 : Februarie 09, 2008, 09:37:40 pm »
Scopul nu e reclama, eu imi doresc sa incepem deja sa ne organizam, daca nu ramanem ca pana acum. Nu o sa fie o lista cu cei care au platit deja pentru reclama, dar una e sa vin eu pe forum sa spun ca firma x face prostii si alta e sa vina apti. Si apti nu o sa vina gratis... Inteleg ca poate suma nu e justificata pentru unii, dar asta e inceputul. Daca o lasam ca pana acum inseamna ca tre sa ma iau si eu sa trag cu mitraliera in tot ce prind ca sa supravietuiesc nu ?
« Ultima Modificare: Februarie 09, 2008, 09:39:26 pm de Tomoiaga »

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #3 : Februarie 09, 2008, 09:39:18 pm »
APTI nu va trage pe nimeni de urechi.
Si nu se va impica decat in proiecte constructive.
Nu vor face nici curatenie si nici nu vor avea caderea de a stopa vreo mizerie.

Tomoiaga

• Webmaster
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Februarie 09, 2008, 09:39:52 pm »
atunci pentru proiecte constructive tot e ok

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #5 : Februarie 09, 2008, 09:48:48 pm »
Pentru proiecte ca cele de anul trecut nu este nevoie sa ne inregimentam in APTI.
Se pot face ca atunci ,fara probleme

stardust

• Vizitator
« Răspuns #6 : Februarie 09, 2008, 09:52:21 pm »
Poti sa imi spui UN proiect constructiv si la care te poate ajuta APTI?
Nu doua
Nu trei
UNUL SINGUR

In ce masura ar exista proiecte constructive, care nu isi au solutia in momentul de fata, si care necesita infiintarea unei asociatii?
In ce masura crezi ca implicarea nu/o sa fie partinitoare?

Tomoiaga

• Webmaster
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Februarie 09, 2008, 09:54:07 pm »
imi pare rau, nu sunt pesimist. Daca o sa fie un esec eu o sa am de pierdut...

Gupi

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 2726
  • Hangar Hosting, SRL
    • Vezi Profilul
    • albinutza@polimedia.us
« Răspuns #8 : Februarie 09, 2008, 09:58:24 pm »
Poti sa imi spui UN proiect constructiv si la care te poate ajuta APTI?
Nu doua
Nu trei
UNUL SINGUR
In ce masura ar exista proiecte constructive, care nu isi au solutia in momentul de fata, si care necesita infiintarea unei asociatii?
In ce masura crezi ca implicarea nu/o sa fie partinitoare?

Cati dintre gazduitori au initiat discutii cu RNC pentru trecerea la plata anuala si implementarea unui sistem tehnic mai bun ? APTI a facut-o.

Ar mai fi discutiile purtate cu MCTI privind legislatia importiva SPAM-ului si inca cateva.
Dar mai bine citeste singur.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #9 : Februarie 09, 2008, 10:03:13 pm »
Contractul cu plata anuala a aparut dupa petitia de aici si mersul la RNC impreuna cu APTI.
Hands down , fara acea petitie nici acum nu am fi vazut asa ceva

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • clneagu
Răspuns: Asociatia Furnizorilor - inscriere
« Răspuns #10 : Februarie 09, 2008, 10:29:23 pm »
stardust, nu ai inteles nimic!

Furnizorii trebuie sa se organizeze singuri iar APTI ar fi fost doar un garant al impartialitatii unor persoane care au dat deja dovada ca pot face asta. Nu e absolut necesar sa fie APTI, putem face si o organizatie profesionala de sine statatoare dar situatia nu se schimba ... tot aceleasi lucruri trebuie facute, cineva trebuie sa le inceapa odata si ele nu pot fi incepute de persoane care deja au facut dovada in nenumarate randuri ca nu pot fi de incredere pentru ca ceilalti oameni nu se mai implica.

dt

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1404
    • Vezi Profilul
    • http://www.webdev.ro
Răspuns: Asociatia Furnizorilor - discutie
« Răspuns #11 : Februarie 09, 2008, 11:57:07 pm »
Toata stima pentru APTI si in special pentru Bogdan Manolea pentru efortul depus. In general au avut rezultate foarte bune, cu mici exceptii (vezi proiectul anti-spam care se pare ca a fost abandonat - nu cunosc detalii)

Parerea mea e ca, daca gasim persoanele care sa aiba suficient timp si dorinta pentru asa ceva, ar trebui sa ne organizam separat. See
http://gazduire.info/index.php/topic,2215.msg22331.html#msg22331

Scopul unei astfel de organizatie e, in primul rand, acela de a sustine interesele comune ale membrilor. Poate suna urat sau fortat, dar asta cred eu ca ar trebui sa fie scopul. Iar interesele difera in timp. Cred ca sunt multe probleme care pot fi abordate - domeniile .ro, tepele cu domenii .eu, spam-ul, vanzarile de baze de date de adrese de mail, phishing, legislatie, responsabilitati ..

Bogdan.eGazda

• Webmaster
  • Mesaje postate: 944
  • EGAZDA SRL
    • Vezi Profilul
    • http://www.egazda.ro
Răspuns: Asociatia Furnizorilor - discutie
« Răspuns #12 : Martie 07, 2008, 02:04:03 pm »
Cosmin, propun sa mutam discutia de pe email inapoi pe forum astfel incat sa fie vizibile toate parerile.
Eu unul am sa scriu observatiile mele (ceva mai pe seara) aici astfel incat sa fie vizibile de toate persoanele interesate.
« Ultima Modificare: Martie 07, 2008, 02:07:00 pm de eGazda »