APTI, ma rog Bogdan Manolea si-a castigat respectul bine-cuvenit de mult timp, nu cred ca este cazul sa se sublinieze. Bogdan este unul din oamenii care ajuta fara sa ceara nimic la schimb si fara interes, am vazut-o in N cazuri, l-am recomandat in N cazuri.
Totusi, nu inteleg care e scopul acestei asociatii. Sa faca o lista cu cei care au platit sau ce? Adica daca un gigant in hosting sa zicem Xnet nu se baga, nu il mai face gigant? Sau nu il mai face provider? Sau... care e avantajul sau scopul constructiv?
N-am vazut nimic constructiv pana acum in Romania in materie de hosting facut intr-un "consortiu"(fie el de persoane fizice), si in general in locurile unde interesul poarta fesul nu iese nimic, mai ales in Romania, feel free to prove it wrong. Dar pe forum aici se poate vedea ce s-a "construit" in aceasta comunitate. Un loc de spurcat un provider sau altul care s-a bagat in discutie, moderat cu sfintenie ca anumite firme totusi sa nu fie spurcate, ca vezi doamne pentru ele nu exista un suport pentru ce se spune.
Repet, Bogdan ajuta cat poate si din cate stiu pe oricine, deja.
Acord semnat de comportament etic? Pai la ce etica te astepti cand se incalca legile in flagrant cu reclama mincinoasa, concurenta neloiala etc DEJA?
Si link in partea superioara a forumului ca sa vina lumea din Google cautand numele firmei, sa vada cum altii isi bat joc fara a avea un suport de o firma si alta pe aici? Yea, right...
Sau ca sa te folosesti de APTI sa va faceti putina reclama? Asta se poate... Din pacate probabil Bogdan nu o sa isi dea seama pentru ca mereu incearca sa faca ceea ce pare constructiv sau care ajuta pe cineva.