Imi poti spune unde pe internet exista mentionat faptul ca cei de la MS au baut cu romanii? Daca da, vreau sa vad si eu. Daca nu, pliscul mic.
Mi se rupe ca sunteti voi invitati, ti-am zis invitatiile nu fac doi bani, pentru ca nu ati facut rost de invitatii pentru sunteti personalitati speciale. Ai vazut ca altii din Romania ofera invitatii public pe internet la WhD. Asa ca invitatia ta e egala cu "free hosting". Trebuie sa stii unde sa le cauti sau de la cine sa ceri. Sunt GRATIS sau on-demand.
Blabla-uri gen "cine nu este acolo nu exista", poate ar trebui explicate pentru incepatorii care bantuie pe aici, ca totusi exista o alta conferinta in acelasi timp in Romania care daca esti turist la WhD, mai bine participi la cea din Romania unde chiar ai ce cauta. Dar normal, atata timp cat esti limitat la informatiile de pe gazduire.info, nu ai de unde sa stii.
Am postat doar ca sa va pun la locul vostru. Ca prea va dati pauni si altii care nu se pricep poate chiar va cred. Adica atunci cand zici ca Gecad se duce si moama si Webfactor se duce... stai putin, sa facem o diferenta:) Gecad se duce ca sa prezinte si sa atace market share si are cu ce, Webfactor se duce sa viziteze ca orice turist care nu stie ce e WhD. Gecad se duce cu jucariile lui, Webfactor se duce sa stea ca orice copil la vitrina cu jucarii, ca apoi sa se laude la restul de copii "m-am dus si mai batut cu balaurii" si alte basme si povesti nemuritoare pe forumuri si "blablabla"
(in rest elucubratiile tale referitor la cum as putea fi eu sunt o simpla lipsa de informatii, asa e cand n-ai de ce sa te iei:)) Totusi daca tu ca CEO al Webfactor (

) ai un astfel de limbaj si atitudine...
Am cerut cateva mici "dovezi" nu din cele avansate, ceva care stii si tu si ai auzit de una alta, dovezi
made in Romania, ca vorbesti mult si prost si fara sa iti poti imagina. Ia sa vedem:
http://img352.imageshack.us/img352/2554/i0079mo9.jpgRecunosti pe cineva? Probabil nu, pentru ca nu esti obisnuit cu ei. Sunt cei de la thewhir. La dinner-ul din prima seara.
Anyway, sa iti improspatam memoria:
http://img352.imageshack.us/img352/3062/i0045sr9.jpgOh da, Tubanos! Waw. Cineva are poze cu Tubanos in Romania? Waw? Si ce are ea la gat? Oh my God. WebHostingDay, asta nu se poate. Cine e in stanga si nu se vede? Hai sa vedem stii? Normal ca nu. Pentru ca n-ai fost acolo. Iti spun eu incepe cu C... din cate incercari ghicesti? Din nici una? Cine e tipul de langa Tubanos? Asta nici atat nu stii.
Si mai na una asa din "miez"-ul conferintei, de pe vremea cand nu stiai tu ce e ala webhostingday si visai la business de webhosting:
http://img352.imageshack.us/img352/7131/i0028yx8.jpgTi-am mai demonstrat-o de cateva ori ca esti la pitici WBF, si vorbesti mult/prost si tot ce iese din gura ta se termina murdar. Asta ca si altii sa evite sa se tavaleasca cu tine in noroi. Ti-am facut un preview the WHD, care sunt sigur ca nu te asteptai sa il vezi. Poate fi considerat aportul meu la piata de webhosting romaneasca, piata care comparat cu business-urile de la WHD poate fi comparata cu vanzatorii de seminte la colt de strada si Mall.
Threadul era despre cine se duce la WHD si se incheie aici pentru mine pentru ca nu o sa mai fiu online in urmatoarele 4-5 luni si nici in Romanes, vizionare placuta.