@Stardust ( nu te mai obosi sa citesti nelogat ,ca degeaba, treaba e coapta)
Ma bucur ca ti-ai dat un autoban pentru rautate gratuita si un auto-blacklist pentru tampenie feroce.
FYI:
Nu ne-am simtit ca la muzeu.
Mai mult de atat ,ne-am simtit chiar bine.
Nu eram plecati cu merinde in desagi si nu am spart o ceapa pe masa acolo.
Probabil ,cand ai fost tu ,te-ai simtit ca la muzeu , te-ai uitat de jos in sus mult si ai facut torticolis.
Nu te-am vazut pe acolo si nici nu aveam cum sa te vedem.
Ambii stiam asta.
Overall pentru cei care am fost acolo s-a monetizat maxim plimbarea.
Nu de alta dar asta era scopul ,nu sa ne plimbam ca la muzeu.
Unii au facut un Gold Partner mic cu Parallels ,au mai pus de un official hosting launch de Win2008 cu deployment facut direct de MS , s-au mai gandit cu sa faca un parteneriat cu R1Soft si sa le implementeze solutia ca sa le doarma clientii linistiti.
Altii ,care deja erau registrar ICANN au mai pus de un Geotrust ,de un SPLA mic ca sa-si complecteze portofoliul si de alte legaturi folositoare.
Iar altii ,care deja sunt in sfera de servicii axate pe business au mai pus de un contract bun ,au mai facut un pic de networking si au vazut din care parte bate vantul
Overall ,ar fi fost ok sa fim mai multi ,sa speram ca la anul o sa fim.
Pariu ca e benefic?

??
As a side note:
M-a distrat atitudinea tipului de la Gecad.
La inceput a fost scortos.
I-am dat putin de gandit si am plecat la un workshop.
La intoarcere, omul ( maxim de istet), avea lista de intrebari pregatiata.
A inteles rapid ca inainte de a vinde dincolo ,e mai aproape sa vanda aici , si ca sa vanda aici ar trebui sa aculte ce unii cred ca se cere.
Overall tot respectul pentru el ,compania pe care o reprezenta, produsul prezentat si atitudine open-mind de care dadea dovada.