E clar ca fiecare o tine pe a lui. Eu doar vad ca in alte parti se poate iar la noi e mare tragedie.
Daca un site tinut in state s-ar misca la fel de bine ca unul tinut in ro m-ar lasa rece ce preturi grandomanice au conationalii mei. Dar nu cred ca din aceasta cauza apare diferenta de preturi.
Nu este nici o mare tragedie.
Daca doresti neaparat ,pot face un experiment de overselling pe tine.
Facem in felul urmator:
Eu i-ti vand un VPS la pretul dorit de tine.
Umflu cat stiu eu mai bine oferta si ingras cat pot de tare ToS-ul.De asemenea o sa-ti mearga brici o perioada.Dupa ce ma arunc la overselling sinistru o sa-ti mearga naspa.
Dupa ,intram in caruselul : ticket nemultumit ,raspuns standard cu adiere de upgrade de la noi.
Sau circ tehnic in care-ti explicam pe larg ca , consumi prea mult, ai cod aiurea ...etc.
Sau ca e de la tine , de la netul tau , ai virusi pe comp si sa-ti restartezi modemul de cablu.
Pe tine nu te va interesa decat ca ai obtinut un pret comparativ cu US de la o companie din Romania ( cu costuri duble triple fata de US)
Pe noi ne va interesa sa acoperim acel dublu-triplu cost de cheltuieli , binenteles pe spinarea ta ( suntem societate comerciala, nu institutie caritabila)
Deal?