Totusi, eu revin cu subiectul initial al discutiei: inregistrare la rnc sau redistribuitori?
Si va spun ce am patit eu: ma hotarasc sa fac si eu un biznis si sa inregistrez un domeniu .ro mai ieftin, apelez la edomenii.ro (i-am gasit dupa un search pe net) si le-am dat votul meu de incredere, banii, datele firmei, tot ce au cerut. Acum, la 2 luni dupa plata, domeniul cerut e inactiv, factura originala trimisa de ei nu e valabila (formularul respectiv nu se mai foloseste in 2005), deja le-am trimis x mailuri si am vorbit la telefon cu ei si eu si personalul de la contabilitate legat de problemele aparute. Se justifica toata bataia asta de cap (sau de joc!) pentru 20$+tva? (aprox 640.000lei din care mai scadem comisioane bancare, taxe postale)
Buuun. Azi am mai inregistrat un domeniu. La inregistrare-domenii.ro. Cei de mai sus nu s-au deranjat sa imi mai raspunda la ultimele mailuri, am zis sa "trec mai departe". La amiaz am facut cererea, adineaori am primit mail de la RNC cum ca domeniul e in curs de inregistrare. Surpriza!!! Datele care apar acolo NU sunt cele introduse de mine. Adica persoana mea nici macar nu apare in inregistarare, in schimb si-au pus ei ceva om acolo. Evident urmeaza mailuri, telefoane, scuze, intirzieri...
Pai e corect? Pai de aia le-am dat bani? Asta le-am cerut?
Concluzia e una singura: traim in Romania.
Va recomand cu caldura RNC