e doar o faza, inainte era irc.
Advertisingul online nu are cum sa scada daca e eficient si eu inteleg de aici ca nu e eficient pentru unii.
Cei cu online-ul, advertising a.s.o, mai faceti si altceva sa fie eficient si o sa creasca, altfel e normal sa se infunde wc-ul daca toata lumea arunca bani degeaba si voi incasati.
De exemplu, eu sunt multumit momentan cu publicitatea, si cum iti spuneam, sunt dispus sa dau mult daca e eficient (pentru mine bineinteles). Altfel nu mi se pare normal sa platesc o suma bazandu-ma pe specula. Poate o sa vina ? Poate nu ? Poate o sa fiu miliardar, poate nu.... Pai frate, da-mi o saptamana de test si daca vine cat sa-ti dau si tie raman fidel cel putin un an.
Imi tot aduc aminte de x si y, mari "sefi" peste forumuri cum veneau cu impresii si pretentii de bani multi, pentru ca e targetat, pentru ca sunt buni, pentru ca e miez sa ai reclama acolo... CA SA CE ? Ex: Ronua si Seopedia.
Frate, e simplu, ce nu s-a inteles ?
Da-mi si o sa-ti dau mult. Daca nu-mi dai nimic, ma doare-n cot ca esti guru/expert/formator de opinie in ce vrei tu, poti sa fii tata lui mama omida, o sa iti inchizi forumul tau targetat si cel mai miez din Romania si poate o sa o lasi moale cu barterul tau cand o sa vi sa-ti tin ceva. Sigur, mai pacalesi pe 2-3 cu targetul tau, dar se pare ca din studiul vostru Lorand, nu le mai merge. Defapt cei pacaliti (bine, sau nestiutori) renunta la reclama online si din cauza asta scade nu ?
Repet, nu cred ca exista cineva care a renuntat a advertising online pentru ca i-au venit clienti de acolo.
Pe de alta parte, noi nu intervenim in schimbarea trendurilor, este o munca in plus si nu cred ca intereseaza pe cineva. Daca oamenii vor forumuri atunci acolo fac publicitate, daca ei cauta in alta parte, atunci ma reorientez, doar nu o sa continui pe un forum nu ?
Oricum, forumurile sunt inca ok, cine a zis ca trebuie sa platesti reclama ?
Nu m-am referit la g.info, after all nimeni nu cere bani de reclama aici.