Mai oameni buni. Sunt client hosttix de ceva vreme si stiu cum merg treburile pe acolo.
Deci pentru mine hosttix reprezinta cel mai bun provider (calitativ vorbind) si cel mai ok suport tehnic.
Nu stiu cum de nu va fost raspuns la tickete pentru ca eu primesc raspuns imediat in 99% din cazuri.
Referitor la configuratii ? Damn, daca aici ziceti ca e praf inseamna ca nu erati gazduiti la hosttix si ati gresit providerul. Florin chiar site ce face. Mi-a demonstrato de extrem de multe ori.
Referitor la siteul lor:
Florin nu e webdesigner. E Hosting Provider. A fost concentrat pe dezvoltarea infrastructurii si nu pe cea a siteului. Oricum acum are site nou deci nu trebue sa va mai plangeti.
"Serverele pica foarte des..." Cred ca si tu ai gresit providerul si esti gazduit altundeva. Eu nu am avut downtime de cand sunt la hosttix. A cazut de cateva ori cand era cu serverele la Simpliq. De cand s-a mutat nu am avut nici cea mai mica problema.
Recomand hosttix cu incredere. Si recomand din experienta placuta pe care am avuto si inca o am lucrand cu ei. Si totusi nu am gazduite shared la ei... Am ceva mai mult