Ok, vad ca deja copil incepe sa scrie prostii si pe forum-uri si consider ca am dreptul la replica.
Am sa spun exact, la obiect ceea ce a fost si ce nu:
1. Oferta spune asa: mp3 sau aacp LA ALEGERE. Clientul trebuie sa specifice ce anume vrea. In cazul in care nu o face se pune automat mp3.
2. Frecventa a fost o greseala de configurare, s-a setat 11 inloc de 44, i-am spus sa trimita un mail pe Tehnic care sa contina userul FTP, portul de emisie si "vreau schimbarea pe 44 KHz"
Copilul a trimis urmatoarele mesaje:
Subject: Re: nume radio
Wrom: LHPQQWOYIY
Date: Thu, 3 Sep 2009 13:12:22 -0700 (PDT)
To: Tehnic{at}CrazyDesign biz
user : iordache
port : 21
Subject: info
Wrom: ZUNNYCGPKY
Date: Thu, 3 Sep 2009 13:37:08 -0700 (PDT)
To: Tehnic{at}CrazyDesign biz
Nu mai functioneaza radio-ul :|
Subject: aac+
Wrom: LEJGDGVCJV
Date: Thu, 3 Sep 2009 13:08:55 -0700 (PDT)
To: tehnic{at}crazydesign biz
si sa fie pe aac+
A primit raspuns, i s-au cerut datele corecte, adica i s0a cerut sa specifice serverul radio pentru care vrea modificarile, userul FTP si portul de emisie. Nu a mai raspuns la mesaje si a inceput sa modifice singur.
In mod normal serverul care il achizitionase avea emisie la maxim 32 kbps, cu 44 KHz. El a modificat pe 48 kbps si 48 KHz. Pentru modificarea ratei de emisie si depasirea ei se suspenda serverul timp de 3 zile FARA exceptii. Nu a vrut sa inteleaga si a inceput sa ameninte ca ne face reclama negativa pe forum-uri. Ceea ce vad ca a si inceput sa faca.
Sincer imi pare rau ca inca mai exista asemenea oameni care NU sunt in stare sa citeasca de la cap la coada un eMail in care primesc toate informatiile necesaresi incalca toate regulile impuse, apoi fac scandal ca au primit suspend pentru ceva ce nu au vazut ca nu trebuiau sa faca.
Daca este cineva care doreste mai multe informatii poate sa le ceara aici sau pe mail-ul nostru si promit ca o sa primeasca absolut toate informatiile necesare.
Am atasat si TOATA conversatia de pe Yahoo Messenger, cine are capul pe umeri o sa inteleaga ce trebuie de acolo.
Dupa ce a postat pe forum, ca sa ne dovedeasca cat de nevinovat si cat de cuminte si simtit este, copilul stresat a inceput sa ne trimita mailuri pline de bun simt.
Unul dintre ele este urmatorul:
Subject: CrazyDesign biz: SUNTETI NESIMTITI !!!
From: SUNTETI NESIMTITI
Date: Sat, 5 Sep 2009 02:27:58 +0300
To: Office{at}CrazyDesign biz
Acesta este un chestionar email via crazydesign de la:
SUNTETI NESIMTITI
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
SUNTETI NESIMTITI !!!!
Intr-un al mail ne spune asA:
sunteti niste nesimtiti .. si voi cu tot cu k_meleonu vostru care injura pe mess ....in cateva zile o sa fiti citati
Iar pe mess ne ameninta ca :
¸.•*¨†*`•. BandidoS !!2 .•*¨†*`•.¸: ca chiar m`ai enervat
¸.•*¨†*`•. BandidoS !!2 .•*¨†*`•.¸: si o sa se termine urat ..
Promit ca o sa fac o reclamatie pentru spam, a trimis peste 40 de mailuri cu continutul de mai sus (primul)
Acum va las pe voi sa va ganditi daca v-ati dori un asemenea client
FISIER LOG CrazyDesign[punct]biz/im.log