Stiu, brusc o dai cu google.
Acum, revin cu cerera de a dovedi afirmatiile facute.
Faptic, nu povesti.
Ti-ai facut cont exact ca sa improsti putintel cu noroi.
Cu care ocazie chiar daca nu era vorba de noi, te-ai grabit sa arunci 2-3 minciuni si sa mai arunci o galeata cu noroi.
Personal sunt facut dintr-un aluat care cand a dospit s-a trezit ca nu inghite oameni de grad ridicat de lasitate, care la umbra anonimatului improasca cu noroi,de asemenea aluatul din care sunt facut nu-mi permite sa fiu de acord ca, "clientul nostru stapanul nostru" se traduce ca noi stam si inghitim iar voi, va puteti permite absolut orice.
FYI, cand te apuci de semanat vant, culegi furtuna.
Si ai venit aici, cu usoara pretentie ca faci parte din breasla ( total fals) doar ca sa faci valuri penibile.
Ai raspandit doua trei mizerii si ai primit ceea ce ai cerut.
IMHO ,da , esti mincinos, ai fost magar la maxim si overall nu sunt singurul care vede ca, cauti un nod in papura.
BTW, frumos nickname, Bucifal
Din ce stiu eu , era un cal.
Si caii sunt facuti sa fie incalecati.

Cu toate ca am promis ca nu incalec pe nimeni, vad ca unii nu se pot abtine si ajung sa-si faca useri doar ca sa poata arunca mizerii.
Way to go.......
Si ca sa va lamuresc pe cei care nu ati fost satisfacuti de raspunsurile primite la nivel de "ce s-a intamplat"
RCS-RDS au cumparat providerul de black fiber, provider care asigura fibrele( plural, se citeste redundanta) prin care dc-ul se leaga la cei cativa provideri( nu mai este nici EW, nici UPC, istetii care citesc ceva pe o pagina sa se gandeasca ca poate nu este actualizata pagina aia)
RCS-RDS, pur si simplu s-au apucat sa umble la niste cutii de jonctiune si sa integreze acele fibre in reteaua lor.
Trecerea pe alte fibre ( da, exista si aia) s-a facut manual, la ambele capete, ceea ce presupune timp.
De ce a durat asa mult este alta poveste care nu priveste pe nimeni.
Nu stiu daca lucrarea aia a fost anuntata.Nu stiu de ce nu erau documentate anumite treburi.
Stiu doar ca, din pacate RCS-RDS au un suport oribil, ca habar nu aveau ce trebuie sa faca, ca au trimis la 4 ore dupa o echipa de cimpanzei care masurau lungimea la fibra si se scarpinau in cap.
Si ca au lipit fibrele invers, in cutia de jonctare.
Nah acum sunteti lamuriti si ce s-a intamplat si ce magari vin si-si fac cont sa arunce cu rahat gratuit.
Puteti sa inchideti naibii topicul asta.
Deschideti unul nou cand o sa aveti de ce sa deschideti.