Autor Subiect: Probleme DC Simpliq  (Citit de 12395 ori)

bucifal

• Vizitator
Răspuns: Probleme DC Simpliq
« Răspuns #90 : Septembrie 12, 2009, 06:55:24 pm »
ok, incetam polemica. m-ati plictisit deja. La o simpla cautare pe google oricine poate vedea din ce aluat sunteti facut si cum jigniti pe toata lumea, inclusiv fosti clienti. asadar tine-va aprecierile pt dvs. sunteti nepoliticos si va faceti firma de rusine cu fiecare ocazie. The end.

WBF

• Furnizor servicii
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 3476
    • Vezi Profilul
    • Webfactor
« Răspuns #91 : Septembrie 12, 2009, 07:54:36 pm »
Stiu, brusc o dai cu google.
Acum, revin cu cerera de a dovedi afirmatiile facute.
Faptic, nu povesti.

Ti-ai facut cont exact ca sa improsti putintel cu noroi.
Cu care ocazie chiar daca nu era vorba de noi, te-ai grabit sa arunci 2-3 minciuni si sa mai arunci o galeata cu noroi.
Personal sunt facut dintr-un aluat care cand a dospit s-a trezit ca nu inghite oameni de grad ridicat de lasitate, care la umbra anonimatului improasca cu noroi,de asemenea aluatul din care sunt facut nu-mi permite sa fiu de acord ca, "clientul nostru stapanul nostru" se traduce ca noi stam si inghitim iar voi, va puteti permite absolut orice.

FYI, cand te apuci de semanat vant, culegi furtuna.
Si ai venit aici, cu usoara pretentie ca faci parte din breasla ( total fals) doar ca sa faci valuri penibile.
Ai raspandit doua trei mizerii si ai primit ceea ce ai cerut.

IMHO ,da , esti mincinos, ai fost magar la maxim si overall nu sunt singurul care vede ca, cauti un nod in papura.

BTW, frumos nickname, Bucifal
Din ce stiu eu , era un cal.
Si caii sunt facuti sa fie incalecati. :D

Cu toate ca am promis ca nu incalec pe nimeni, vad ca unii nu se pot abtine si ajung sa-si faca useri doar ca sa poata arunca mizerii.
Way to go.......

Si ca sa va lamuresc pe cei care nu ati fost satisfacuti de raspunsurile primite la nivel de "ce s-a intamplat"

RCS-RDS au cumparat providerul de black fiber, provider care asigura fibrele( plural, se citeste redundanta) prin care dc-ul se leaga la cei cativa provideri( nu mai este nici EW, nici UPC, istetii care citesc ceva pe o pagina sa se gandeasca ca poate nu este actualizata pagina aia)
RCS-RDS, pur si simplu s-au apucat sa umble la niste cutii de jonctiune si sa integreze acele fibre in reteaua lor.

Trecerea pe alte fibre ( da, exista si aia) s-a facut manual, la ambele capete, ceea ce presupune timp.

De ce a durat asa mult este alta poveste care nu priveste pe nimeni.
Nu stiu daca lucrarea aia a fost anuntata.Nu stiu de ce nu erau documentate anumite treburi.
Stiu doar ca, din pacate RCS-RDS au un suport oribil, ca habar nu aveau ce trebuie sa faca, ca au trimis la 4 ore dupa o echipa de cimpanzei care masurau lungimea la fibra si se scarpinau in cap.
Si ca au lipit fibrele invers, in cutia de jonctare.

Nah acum sunteti lamuriti si ce s-a intamplat si ce magari vin si-si fac cont sa arunce cu rahat gratuit.

Puteti sa inchideti naibii topicul asta.
Deschideti unul nou cand o sa aveti de ce sa deschideti.

ionut_pe_net

• Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • txt
    • Vezi Profilul
« Răspuns #92 : Septembrie 12, 2009, 08:18:41 pm »

100% uptime nu exista nicaieri. NU exista perfectiune, peste tot pot aparea probleme, mai ales in acest business.

Daca am gresit cumva va rog sa ma corectati.

Eu nu as insista prea tare pe cei 100% pe care inca nu putem sa ii atingem in Romania , uite cum arata pe scurt uptime-ul a 3 site-uri ale mele tinute fiecare pe servere independente 2 in ThePlanet iar celalalt in Simpliq:
uptime:
- Simpliq : perioada 16.03.2009 - prezent; Outages: 10; Total Uptime: 99.090%
- ThePlanet: perioada 01.01.2009 - prezent; Outages: 0; Total Uptime: 100.000%
- ThePlanet: perioada 09.01.2008 - prezent; Outages: 4; Total Uptime: 99.970%

Solutii pentru imbunatatirea uptime-ului exista si la noi, trebuie doar folosite.

bucifal

• Vizitator
« Răspuns #93 : Septembrie 12, 2009, 10:16:55 pm »
Cineva sa ii dea un diazepam domnului Horia Vasiliu ! Este mult prea nervos.
In primul rand magar esti dumneata. Se vede de la o posta prin limbaj, ton si antecedente. Vad ca poate jigni, porcai, fara sa fie macar atentionat. Bun. Redeschid eu discutia. Asta numai fiindca vad ca va macina prezenta mea. Poate ca il colturile indepartate ale creierului dvs. unde realitatea vine doar in vizita, toti oamenii care va critica sunt fie frustrati fie imbecili fie mincinosi.

Cu ce vreti acum sa va dovedesc? Cu lista apelurilor de pe telefon? Fiti serios! Asa ceva nu se poate dovedi dupa atata timp. Va trebui sa ma credeti pe cuvant. Chiar am sunat si nu ati raspuns. Ce nu va e clar? De doua ori s-a intamplat asta. Vi se pare atat de imposibil? In mareata dvs. impertinenta, nici macar nu va dati seama ca e posibil sa fi sunat cineva cand webfactor a fost picat si sa nu fi reusit sa dea de nimeni. Pe vremea cand sunam la webfactor raspundeati doar dvs. De fapt cred ca erati singur pe acolo.

Va rog sa va calmati si sa nu va culcati cu impresia ca am creat userul asta special pentru a va discredita. Asta faceti de minune singur. Chiar nu prezentati atata interes.

Intrebarea este puteti gandi pentru o clipa logic, fara scenarii, la posibilitatea ca ceea ce spun s-a intamplat, si pana la urma nu e niciun capat de tara daca s-a intamplat ? Daca puteti, atunci aveti o bila alba de la mine. Daca nu, inseamna ca sunteti complet dus cu capul.

Cosmin L. Neagu

• Moderator
  • Hostmaster
  • Mesaje postate: 1484
    • Vezi Profilul
    • clneagu
« Răspuns #94 : Septembrie 12, 2009, 10:20:29 pm »
Am inchis subiectul asta pentru ca nu mai are nici o legatura cu problema initiala.
De certat va puteti certa si in privat. Daca aveti ceva de impartit in public deschideti un subiect separat.