Salut,
Detin cateva sute de domenii .ro cumparate prin 2000-2001 insa de marea majoritate, nefolosindu-le, le-am uitat.
Am intrat pe pagina la rotld.ro incercand sa caut ceva de subiectul asta si am gasit:
----------------
Registrul de domenii .ro nu are obligatia de a tine evidenta domeniilor detinute de catre fiecare persoana fizica sau juridica. Fiecare detinator are obligatia sa-si mentina la zi evidenta domeniilor .ro inregistrate.
ROTLD ofera contra cost lista domeniilor detinute de catre o persoana, in urma primirii unei cereri ferme, in care se mentioneaza foarte clar criteriul de cautare in baza de date (numele persoanei ce detine domeniile). ROTLD nu isi asuma raspundererea ca lista domeniilor .ro este completa, in cazul in care criteriul de cautare nu este mentionat.
Tarifele sunt urmatoarele:
1-100 domenii .ro detinute - 100 euro (+ TVA);
101-200 domenii .ro detinute - 200 euro (+ TVA);
201-300 domenii .ro detinute - 300 euro (+ TVA) s.a.m.d.
------------
Deci practic, asta mi-se pare un fel de japca, sa ceara bani pentru a-mi furniza informatii despre domeniile detinute de mine (ca client al lor)
Are cineva vreo idee cum as putea sa intru in posesia unei liste cu domeniile detinute fara sa apelez la pretorienii de mai sus ?
Multumesc.