Ba da, e agresivitate. In momentul in care el vine si isi spune ofului lui, se asteapta ca toata lumea sa sara sa-l pupe in c*r, sa-i trimita oferte sa se mute la ei. Daca nu se intampla asta, noi hosteri suntem nashpa si agresivi.
Singura problema este, domnule Alighieri, ca nimeni nu vrea un client care nu plateste la timp.
Dupa aceea organizarea interna nu va priveste pt. dvs. VPS-ul dvs. a fost suspendat pentru neplata, cand ati facut plata a fost activat. Nu ati asteptat pana la ora 14 ci aproximativ 15-20 de minute dupa ce ati platit toate facturile. Cand ati scris dvs. acest thread, nu erau platite toate, ati platit doar 1 sau 2 din ele si a mai ramas una.
Dupa aceea, facturile dvs. nu au fost platite nici o data la timp. Asa ca m-as uita in ograda proprie inainte sa vin sa ii numesc pe altii neprofesionisti. In mod normal ar fi trebuit sa calculam penalizari pentru fiecare zi de intarziere de la toate facturile care le-ati avut si doar dupa ce platiti si aceste penalizari sa reactivam serviciul.
Dar sunt constient ca orice spun eu, de asemenea, orice zice alta companie de hosting nu va va schimba parerea, asa ca imi cer scuze pentru ca v-am dezactivat contul si dupa aceea m-am pus sa dorm. Altadata cand voi suspenda un cont, imi voi lua un bax de Red Bull si voi sta streaz cu mouse-ul pe butonul de reactivare pana cand plateste clientul.