Poate o sa ma ardeti ca deschid inca un topic vesnic cu procesatoarele de carduri si plati online dar de luni de zile tot urmaresc forumuri si discutii si tot nu imi dau seama cum unele firme in special web hsoting folosesc procesatoare gen 2CO sau Paypal.
Ma intereseaza in special cum se face partea de contabilitate, eu sunt neplatitor de TVA si PFA deci am o forma simplificata de contabilitate, ma rog, cum i-o zice, dar apelez la un neam de-al meu care e contabil si care ma ajuta cu tot ce tine de registre & stuff.
Problema e ca as dori sa implementez si eu un procesatori de plati cum ar fi 2CO care e ok ca taxa si comision sa spun asa, pentru ca ePayment inca nu imi permit, nu m-am dezvoltat atat de mult incat sa imi permit asa taxe, prefer sa le investesc in servere si servicii si sa raman la clasica metoda de plata transfer bancar\depunere.
As dori sa stiu de la cei care folosesc 2CO cum sta treaba cu facturile si procesul de achizitie de catre client si cum se face mai exact contabilitatea, macar cateva idei sa ii pot explica contabilului meu ca sa isi dea seama.
Ma intereseaza in special pt clienti din Romania.
Eu am preturile in lei la servicii, am vazut ca multe firme au preturile in Euro, tine aceast lucru cumva de contabilitate ? sau e pur si simplu...cum sa spum, de forma, arata mai bine in euro, mai ieftin

Multumesc anticipat