Popcornul si cola au mers de minune pe durata desfasurarii conversatiei

Ce vrea sa spun, poate asa de incheiere. Un lucru cu care nu prea sunt de acord ar fi urmatorul :
Stiu ca au fost unele probleme cu Simpliq, stiu si cum au tratat situatia si care a fost feedback-ul lor, noi fiind clienti Simpliq. Sa spunem ca una peste alta a fost OK, cu bune si cu rele.
Nu pot insa sa fiu de acord cu chestii de genul "nu esti multumit, pleci".
Ceea ce facem noi aici este un business cu care nu prea te joci, din cate stiu in anumiti termeneni i se spune "business critical".
Asa ca nu este usor pentru unii, pur si simplu sa-si ia jucariile si sa se mute. Si aici ma refer la cei care au colocare sau servicii dedicate.
Un DC cand apare pe piata cred ca ar trebui sa fie pregatit sa ofere servicii de calitate. Nu pot sa mearga pe ideea care am mentionat-o mai sus.
Repet, nu fac aluzie la Simpliq, ci la ideea de a oferi servicii la nivel de DC.
Pe de alta parte, mai cred ca daca ai vrea sa renunti la serviciile lor, aceasta despartire se poate face in cel mai amiabil mod posibil, nu cu toate porcariile astea pe forum.
Daca am gresit cu ceva, astept corectari din partea celor cu mai multa experienta.
Succes!